Top Fighter Gym

Bluetooth oordopjes kopen

Wil jij bluetooth oordopjes en weet je niet goed welke modellen bij je passen? Dat is begrijpelijk. Oortjes met bluetooth hebben over het algemeen veel meer mogelijkheden dan dopjes met snoer. Dat is fijn, alleen moet je dan wel weten wat je er allemaal mee kan. Van active noise cancelling tot ambient mode, van touch en swipe bediening tot extra bas. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Om je te helpen bij je keuze van oortjes hebben we de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Zo kun je kiezen voor oortjes met alle mogelijkheden of alleen de opties die jij fijn vindt.

Batterijduur

De batterijduur van bluetooth oordopjes kan heel veel verschillen. Van een paar uur tot meer dan 70 uur. Als je geen uren achter elkaar luistert met je oortjes is een beperkte batterijduur geen probleem. Wil je lange tijd achter elkaar genieten van de oordopjes dan is dat iets om op te letten. Online vind je bij alle modellen de batterijduur.

De pasvorm van Bluetooth oordopjes

De pasvorm van bluetooth oordopjes is een belangrijke factor in het plezier dat je gaat beleven van je aanschaf. Met dopjes met een snoer, raak je ze niet kwijt als er één uit je oor valt. Het snoer zorgt ervoor dat je het dopje zo weer gevonden hebt. Met de draadloze modellen is dat een ander verhaal. Als je er eentje verliest, bijvoorbeeld tijdens het fietsen dan is het nog maar de vraag of je die terugvindt. Let dus goed op de juiste pasvorm bij je aanschaf.

In-ear of earbuds

Je hebt verschillende soorten bluetooth oordopjes. Zo zijn er modellen die alleen in je gehoorschelp zitten, de zogenaamde earbuds, en varianten die je gehoorgang in gaan, ook wel in-ears genoemd. Die laatste blijven over het algemeen beter zitten. Verder zijn er leveranciers die verschillende maten eartips meeleveren zodat je ze op maat kunt maken. Dan heb je altijd oortjes die goed passen en ook prettig zijn om te dragen.

Ambient mode

Bluetooth oordopjes met ambient mode zorgen ervoor dat je het geluid van buiten gewoon nog kunt horen. Dat is aan te raden als je op de weg zit en op het verkeer moet letten. Het kan ook handig zijn als je even wat anders wilt horen dan het gekibbel van je kinderen en toch een oogje, of in dit geval oortje, in het zeil wilt houden. Als je werkt op een kantoortuin kun je met oordopjes in toch contact houden met je collega’s

Active noise cancelling in Bluetooth oordopjes

Met bluetooth oordopjes met active noise cancelling filter je alle geluid van buiten weg zodat je in alle rust en volledig ongestoord kunt luisteren naar wat er uit je speakers komt. Dat is fijn als je een podcast luistert en ook heerlijk als je even wilt wegdromen op mooie muziek of je wilt onderdompelen in een meditatie.

Touch en swipe bediening

Veel bluetooth oordopjes hebben touch en swipe bediening op de dopjes zelf. Zo kun je ze makkelijk met één hand bedienen zonder je telefoon te gebruiken. Handig voor op de weg.

a

come and visit our gym center

Accusata forensibus disputando id has, qui vivendo nostrum ancillae. Dicunt iudicabit mel ea, iudico contentiones.

Monday – Friday

07:00 – 22:30

Saturday

09:00 – 21:00

Sunday

12:00 – 18:00