Top Fighter Gym

Op naar de yoga studio

Yoga is een manier om te ontspannen en tegelijkertijd een manier om sportief bezig te zijn. Tijd dus voor een bezoek aan de yoga studio! Wanneer je aan yoga doet ben je een yogi. Je doet tijdens yoga oefeningen op een mat. Hierop voer je verschillende poses uit.

Toch is yoga nog veel meer dan dat. Je zou het zelfs een leefstijl kunnen noemen. Yoga is afkomstig uit India. Het bestaan uit een aantal verschillende onderdelen. De fysieke vorm van yoga gebruik je om fysiek sterker te worden.

Daarnaast leer je in de yogastudio om bewuster met je medemens om te gaan, hoe je je eetgedrag kunt optimaliseren en hoe je het beste kunt mediteren. Yoga is dus heel wat meer dan alleen wat gymnastiekoefeningen doen!

Waarom zou je naar de yogastudio gaan?

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom je er goed aan doet om een bezoek te brengen aan de yoga studio. Behalve dat je ervoor zorgt dat je lichaam flexibeler wordt, zal je al snel ontdekken dat je ook meer rust in jezelf zult kunnen vinden.

Je zou yoga met mindfulness kunnen vergelijken. Tijdens het doen van de yogaoefeningen is het belangrijk om jezelf te focussen op je ademhaling. Hoe meer yogalessen je volgt in de yogastudio, hoe meer je leert wat een voordeel je lichaam heeft door de yogaoefeningen.

Wat je tijdens je yogalessen leert kan je ook toepassen in de rest van je leven. Bijvoorbeeld op je werk waar je een aantal taken uit moet voeren. Het is voor veel mensen lastig om zich voortdurend op een taak te moeten focussen.

Omdat je tijdens yoga leert hoe je hiermee omgaat, zal al snel blijken dat je dit ook makkelijk in de praktijk kunt toepassen. Je leert door yoga hoe je met minder dingen tegelijk bezig bent en zo leer je weer om gerichter te focussen.

Zowel inspanning als ontspanning

Door aan yoga te doen zal je merken dat je al snel rustiger wordt. Behalve leren hoe je gericht moet focussen, leer je door yoga ook hoe je van inspanning ontspanning kunt maken. Tegenwoordig is bijna alles wat we doen actief.

Dit houdt in dat we voortdurend bezig zijn met inspanning. We moeten werken, sporten en sociale contacten onderhouden. Op een gegeven moment kan dit alles bij elkaar zoveel worden dat we vergeten dat we ook nog tijd vrij moeten maken om tot rust te komen.

Tijdens een bezoek aan de yogastudio leer je hoe je helemaal kunt ontspannen. Yoga helpt je om te leren hoe je in jezelf keert. Dit doe je door zelf ontspanning op te zoek en op die manier inwendige rust te creëren.

Doe je aan yoga dan zal je merken dat je beter gaat slapen. Je verbrandt calorieën en je zorgt ervoor dat je lichaam sterker wordt. Door aan yoga te doen zal je meer energie krijgen en beter in je vel zitten. Tijd dus voor een bezoek aan de yoga studio!

a

come and visit our gym center

Accusata forensibus disputando id has, qui vivendo nostrum ancillae. Dicunt iudicabit mel ea, iudico contentiones.

Monday – Friday

07:00 – 22:30

Saturday

09:00 – 21:00

Sunday

12:00 – 18:00